Főoldal arrow Egyebek arrow Vendégkönyv

Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Unyacs    09 februr 2004 15:56 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Maximálisan igazad van! Jó lenne, ha legalább az érdeklődési területekről lenne némi képünk, így esetleg tudnánk egymástól segítséget kérni, vagy segíteni. Gondolom, aki feljelentkezik, számít valami hasonló dologra. Mert ugyen néma gyerknek...:D

zsozsi    04 februr 2004 20:21 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Sz asztok Legénység!

Úgy látom, szépen gyarapodik a regisztrált tagok száma. Sajna, sokan nem élnek azzal a lehetőséggel, hogy írjanak magukról valamiféle infót. Én, amióta tag vagyok, rendszeresen megnézem a bemutatkozásokat, mert érdekel, hogy kivel vagyok "egy hajóban".
Mi erről a véleményetek?
Üdv zsozsi

NYTA    02 februr 2004 21:18 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
SZIASZTOK! HA VAN KÖZTETEK MEGSZÁLLOTT MűGYANTÁS, ÉS ELBÍR AZ 1/700 AS /HAJÓ/ MÉRETARÁNNYAL, KÉREM JELENTKEZZEN! NEM INGYEN!

zsozsi    01 februr 2004 23:25 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Vannak ugye a vitorlás hajók, ezek eredetileg fából épültek. De a kit műanyag, a kidolgozása, kötélzet, stb ha jó, és persze egy kicsit feljavítva, lefestve szép lehet. Az igazi a fából készülő, tökéletesen megépített. A páncélos hajók, tehát a XIX: sz. végi, XX. századi hadihajók fémből épültek. Ezt is el lehet készíteni fából, műanyagból, no és fémből is. Itt kimondottan nem ez a lényeg, hanem a "vashajó" mint a mai napig a legkorszerűbb hadihajók. Én konkrétan a dunai hadihajók (monitorok, őrnaszádok) kedvelője vagyok. Fémből építeni egy minimális szakmai ismeret is kell, aminek én pl. híján vagyok, ezért maradok a fa-műanyag kombinációnál.
Üdv zsozsi

viola    01 februr 2004 21:05 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Milyen anyagból gondolod a fém hajó építését ? A hajó mármint az eredeti volt fém , vagy fémből akarod építeni ? Az utóbbiban benne lennék bár gőzöm sincs hozzá , de korrábbi korokból ezüst és aranyművességről vannak alapfogalmaim. Ezüstből egy hajó az nem semmi.
Meg is lehet csinálni. Jól megmunkálható , jól forrasztható , jől formálható , már ha erre vagy ilyesmire gondolttál.


180
vendégkönyv bejegyzés

EasyBook


Belépés

TársalgóCsak regisztrált felhasználók írhatnak!
Regisztrálj!

Kapcsolat


www.hajomakett.hu
Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett