Main page arrow Forum
Hajomakett.hu Fórum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Vá: Néhány gonolat a rekonsttrukciókról (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Vá: Néhány gonolat a rekonsttrukciókról
#5205
moha (Admin)
Admin
Posts: 69
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Vá: Néhány gonolat a rekonsttrukciókról 5 Year, 11 Month Karma: 2  
hajómester írta::
Moha! Nos ez nem más megint, mint személyeskedés és köntörfalazás, amire nem vagyok vevő. Majd ha lesz ezen a területen kielégítő ismeretanyagod és az alapján lesz érdemi mondanivalód is, akkor komolyan foglak venni, de addig nem, mert az ilyen pragmatikus felfogás, amit Te képviselsz máshova nem vezet, mint állandó kötekedéshez.

A bejegyzésem figyelmeztetés volt, adminisztrátorként. Az oldal életébe két dolog biztosan nem fér bele:

1. Vallási, etnikai, politikai témák és irány irányú megjegyzések, ezt triviálisnak gondoltuk, de nem az, ezért kaptad az 1 hetet (elsőre)

2. Áltudományos ámokfutás. Az oldal fenntartói nem kívánnak újra és újra védekezési kényszerbe kerülni amiatt, hogy egy önjelölt tudós nyilvánvaló információhiányban szenved és / vagy állításait semmilyen módon nem tudja alátámasztani / nem támasztja alá.

Utóbbi sok bosszúságot, kellemetlenséget okozott korábban és okoz most is. Miért vagyok én rákényszerítve arra, hogy tucatjával vadásszam a tudományos cikkeket, hogy védjem az akadémiai álláspontot egy többek között általam fenntartott, több 100 felhasználót összefogó weboldalon, miközben az önjelölt zseninek semmit, de semmit nem kell felhoznia elmélete alátámasztására? Ez nevetséges. Eddig türelemmel kezeltük ezt, de az elharapódzása esetén szankciókkal fogjuk. Kidolgozásuk folyamatban van, a tagok véleményét és az igényeket felmérjük.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop

www.hajomakett.hu
Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett