Main page arrow Articles
Independence 1775

Go back to the article

Comment in question

Posted by: allermat () on 2008. January 03. Thursday 00:12

Posted by: allermat on 2008. January 03. Thursday 00:12

Nagyon jól haladsz! Tetszik ez a CD tokos megoldás. Szerintem nagyon szép a palánkozás. Soraidból kitűnik, hogy nagyon kritikus vagy magaddal szemben, ugyanakkor ez a jobb minőség elérésére ösztönöz nem pedig lehúz. Ez nagyon jó dolog, szerencsés párosítás. 
 
Egyébként hogy egy kicsit szakmailag is hozzászóljak, a kifolyt ragasztót miért nem törölted le azon nyomban egy száraz ruhával? Akkor sokkal kevésbé látszik, kevesebbet is kell csiszolni. 
 
Mit is mondhatnék még: csak így tovább! 
 
Máté

 

» Reply to this comment...

» See all 1 replie(s)

1 replies

Posted by: moha () on 2008. January 03. Thursday 10:03

Posted by: moha on 2008. January 03. Thursday 10:03

Szia! 
 
Köszi. A ragasztóval az a helyzet, hogy nem tudom, hogy igy kell-e lennie, de a mahagóni lécek "porózus" szerkezetűek, azaz ha megragasztózom és rányomom a felületre, átüt rajta a ragasztó. Azt már hiába törlöm le, benne van az anyagban. Persze folyamatosan szedtem le a felesleget, legnagyobb problémát azonban a résekBEN maradt ragasztó jelentette, mert ezt nem lehet kiszedni, ha megszárad és tömíteni sem lehet a rést, csiszolás után csak az átlátszó, megszáradt ragasztó látszik a résben. Szerencsére ez csak egy helyen történt meg és elég apró, úgyhogy elsőre nem tűnik fel.

 

» Reply to this comment...mXcomment 1.0.5 © 2007-2020 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved

www.hajomakett.hu
Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett