Főoldal arrow Cikkek arrow Modellezés arrow Roncstemető
A U.S.S. Nimitz építése

Vissza a cikkhez

Az adott hozzászólás

Írta: kormányzó ellentengernagy () 2008. december 06. Szombat 02:05

Írta: kormányzó ellentengernagy 2008. december 06. Szombat 02:05

hát, kár ezért a szép és igen drága hajóért. ez valami betegség lehet le vagdalni a hajó alját!!! még szerencse hogy múzeumokban nem állitanak ki ilyen "alkotásokat". a hullámzást pedig meg kellene hagyni az impresszionista festőknek mivel ez nekik jobban megy. és alá irni azt hogy jajjj. ha már modell, és az adott hajót ábrázolja honnan tudjuk hogy alul hogy néz ki? még annyit a repülő gépeknek vagy mozdony vagy egy verseny autó modellnek miért nem vagdalják le az alját? miért pont a hajókon kell kiélni a "művészi" hajlamokat! mert ha egy kikötőben, vagy hajógyári javitáskor készitjük diorámának akkor érthető a csonkitás.de akkor elkell késziteni a mólót, parti létesiményeket stb...na akkor tényleg dioráma. de igy?......

 

» Válasz erre a hozzászólásra...

» Az összes 2 válasz megjelenítése

2 válasz

Írta: hajómester () 2008. december 06. Szombat 23:53

Írta: hajómester 2008. december 06. Szombat 23:53

Hát sok igazság van abban amit mondasz. Ha valaki vízen akarja bemutatni, tegye akváriumba és öntsön alá színes vizet. Egyébként Én kék színűnek avízet csak a képeken, meg a Tv-ben láttam.

 

» Válasz erre a hozzászólásra...

Írta: Sebi () 2008. december 07. Vasárnap 23:26

Írta: Sebi 2008. december 07. Vasárnap 23:26

Kedves Tengernagy ! 
 
Az igazság az, hogy semmit nem kellett levágni. Ha megnézed a cikk első részénél a második képet, akkor láthatod, hogy a gyártó adott egy alsó törzsrészt és egy vízvonalat. Ebből a kettőből én a vízvonalat választottam. Mivel pedig a hajó nyílt vízen is haladhat, ezért nem építettem mólót és egyéb épületet. Ettől még ez lehet dioráma.

 

» Válasz erre a hozzászólásra...mXcomment 1.0.5 © 2007-2021 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved

www.hajomakett.hu
Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett