Főoldal arrow Cikkek
HMS Victory építése 1:50 méretarányban

Vissza a cikkhez

Az adott hozzászólás

Írta: papóca () 2013. március 31. Vasárnap 11:28

Írta: papóca 2013. március 31. Vasárnap 11:28

Én csak most csatlakoztam hozzátok. Most akarom elkezdeni a Victory építését, igaz régen/1998/ már egyszer megépítettem-elég jól sikerült. A fő gondom az építés során mindig a palánkozás. Most ezt figyelem és minden hasznos tanácsot begyűjtök. 
Nagyon szép munkát végzel- Le a Kalappal! Sok sikert eredményes munkát kívánok! Mivel éppen Húsvét van Kellemes Ünnepeket Kívánok Neked. Ha lehet és időd engedi a palánk felrakásáról írj részletesebben,-sorrend,-hossz,.hajlítás az orrnál,-tatnál,-lépésenként. Ragasztás.rözítés.toldások. A bordák csiszolása, orrnál és tatnál. 
Azt hiszem egy kicsit túl sokat kérek. de ezekkel nehezen boldogulok!  
Üdvözlettel, köszönettel papóca!

 

» Válasz erre a hozzászólásra...

» Az összes 3 válasz megjelenítése

3 válasz

Írta: bubu () 2013. március 31. Vasárnap 17:17

Írta: bubu 2013. március 31. Vasárnap 17:17

Szia Papóca! 
Köszönöm a jókivánságokat! Kellemes Húsvétot kivánok! Segitek szivesen, de egy-két dolgot tudnom kellene az épülő hajódról: milyen a méretarány, és milyen fából készitenéd a palánkozás? 1:50-ben például aránylag könnyű a palánkozás, mert nagyok az ivek. Kezdésnek böngészd át a Victory-ról irt cikkem első részét - úgy emlékszem, abban irtam a palánkozásról... 
Üdvözlettel! Bubu ;)

 

» Válasz erre a hozzászólásra...

Írta: papóca () 2013. április 04. Csütörtök 11:22

Írta: papóca 2013. április 04. Csütörtök 11:22

Kedves bubu! Köszönöm, hogy válaszoltál. Már régebben megvan a HMS. Victory és az Amerogo Vespucci készlet 1:84 méretarányban ezeket akarom most elsőként megépíteni ne "porosodjon" tovább! Így megvan a fa anyag és egyebek ezzel most könnyebb lessz, azt hiszem elsőnek a Victoryval kezdem. Várom a jó időt, mivel még az udvari kis műhelyemben nincs megoldva a fűtés. Ha benn kezdeném a házban az asszony kitagadna a családból a por miatt stb. Nos ha elkezdem folyamatába, ha segítessz lesz kérdésem. Minden esetre megadom a telefonszámom ha akarsz, csak csörögj rám küld el a számot és én szívesen felhívlak, amikor nem zavarok.Tel:06/30 510 71 77. Hogy mindent megérts én Budán laktam 7.emeleti házban ott akkor ennek a szárító helyiségét béreltem /potom összegért, hála a többi lakónak/ ott modelleztem. Monorierdőn sikerült vennem egy szép házat, ennek egy tégla melléképülete most a műhely. Nos ezt kell renbehoznom kicsit. Egyenlőre van ott "minden" amit már nem tudok használni. Ilyen pédául egy elektromos futópad - amit Neked ajándékozok, ha kell, de késöbb még megmondom milyen hasznosabb dolgok vannak, ha érdekel, kidobni semmit nem akarok, inkább ismerősöknek ajándékozom. Ez mellett még nagyon szeretek horgászni, régebben a Balatonon sokat vitorláztam, horgásztam, de 2005-ben bal lábam lebénult, műtétre került sor két alkalommal. most már rendesen tudok járni, de a túrázásokról,vitorlázásról le kellett mondani így marad a modellezés és a partról való horgászás. 
Kedves bubu tovább nem "untatlak" maradok tisztelettel! papóca

 

» Válasz erre a hozzászólásra...

Írta: papóca () 2013. április 04. Csütörtök 11:29

Írta: papóca 2013. április 04. Csütörtök 11:29

Nem jó helyre írtam most vettem észre, alatta a válaszoknál nézd meg ahová Te is írtál! Üdv. papóca.

 

» Válasz erre a hozzászólásra...mXcomment 1.0.5 © 2007-2021 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved

www.hajomakett.hu
Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett