Main page arrow Privacy Policy
Adatvédelmi nyilatkozat PDF Print E-mail
Written by Rózsa Tamás   
2007. June 17. Sunday 22:23
There are no translations available

A hajomakett.hu mindent megtesz felhasználói személyes adatainak védelméért. Ez az adatvédelmi nyilatkozat a hajomakett.hu webhely adatgyűjtési és használati módját ismerteti. A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatgyűjtés és webhelyhasználat jelen nyilatkozatban leírt feltételeit. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyivánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, és a 2001. évi CVIII. törvényt az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
A hajomakett.hu weboldalainak böngészéséhez semmilyen adatmegadásra nincs szükség. Előfordulhat azonban, hogy egyes szolgáltatásaink elérését regisztrációhoz kötjük, melyet a felhasználó azonosítása tesz szükségessé. A regisztráció során, vagy bármely módon birtokunkba került magántermészetű adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére át nem adjuk. Amennyiben ön bármely személyes adatát eljuttatja hozzánk a regisztráció során, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a hajomakett.hu nyilvántartsa és kezelje.
A hajomakett.hu kijelenti, hogy az oldal regisztrált felhasználóinak kizárólag azon adatait rögzítik, melyeket ő a regisztráció során megadott magáról, és mely adatokat a regisztrált felhasználó bármikor szabadon módosíthat. A minimális regisztrációhoz szükséges adatok nem alkalmasak a regisztrált felhasználó valós kilétének megállapítására. Amennyiben az oldal regisztrált felhasználója az bárhol az oldalon vagy az adatai megadásánál saját magáról, valós kilétének meghatározására (személyes adat) alkalmas adatot tesz közzé, ezt saját felelősségére teszi, de bármikor kérheti ezen adatai törlését, valamint saját maga törölheti ezen adatát a személyes adatlapjából. A regisztrációkor a felhasználó beleegyezését adhatja, hogy számára rendszeresen vagy előzetesen be nem jelentve, Hírlevelet küldjünk. A felhasználó a Hírlevelet bármikor lemondhatja a személyes adatainál, kérheti címének eltávolítását a listáról. A hajomakett.hu biztosítja a törvény szerinti lehetőséget, hogy a regisztrált elhasználó bármikor kérheti adatainak teljes törlést.
Kizárólag statisztikai célból minden, a hajomakett.hu címen elérhető oldalt látogató felhasználó látogatását rögzítjük, de semmiféle, a felhasználó valós személyének azonosítására alkalmas adatot nem rögzítünk. Statisztikai célból tároljuk az összes látogatást operációs rendszerre, országra, böngészőre levetítve amely semmilyen viszonylatban nem köthető személyes adatokhoz.
A hajomakett.hu mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében, gondoskodik a technikai feltételek megteremtéséről, amelyek az adatok jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, törlés vagy sérülés elleni védelméhez feltétlenül szükségesek.
Amennyiben a felhasználó önkéntesen személyes adatokat küld az interneten keresztül, tudomásul veszi, hogy az adatokhoz illetéktelen személyek is hozzáférhetnek, amelyért a hajomakett.hu nem vállal felelősséget.
A hajomakett.hu szívesen fogadja az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos észrevételeket. Ha Ön szerint a hajomakett.hu nem a jelen nyilatkozatban leírtak szerint jár el, juttassa el hozzánk észrevételeit, és ami minden tőlünk telhetőt megteszünk a probléma megoldása érdekében.
Image
Last Updated ( 2011. March 01. Tuesday 13:46 )
 

Login

LoungeYou must be a registered user to shout!
Get your account here!

Kapcsolat


www.hajomakett.hu
Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett