Főoldal arrow Egyebek arrow Vendégkönyv

Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Maszatomy    29 oktber 2003 07:46 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Köszönjük az elismerést. ) Mindent megteszünk, hogy egyre jobb és jobb legyen. Sajnos a feltett kérdésre nem tudok válaszolni de biztos akad valaki aki tud!

Spenyo    25 oktber 2003 22:59 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Sziasztok,

Nagyon teteszik a lap és a mindenféle téma. Nem tudom tud-e valaki segíteni? Viking hosszúhajó (long ship) részletes - amennyire lehet - rajzát keresem. Ha valaki tud segíteni megköszönném.

Spenyo

tomcat    21 oktber 2003 15:37 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Szeretném megköszönni BERCInek, hogy a figyelmembe ajánlotta azt a websiteot, ahonnan le tudtam tölteni az Aurora cirkáló képeit! Nélküle nem lenne ilyen albumunk itt fenn. És köszönöm a barátságát is!
Tamás

Vendég    15 oktber 2003 11:47 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Köszönöm mindenkinek az infókat Dremel ügyben,sokat segitettetek!Ata:)

mephistomi    14 oktber 2003 07:50 |
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés
http://
Jelentem, többfajta, a Dremelhez hasonló mini fúrógép létezik. Pl. Fermi, Proxxon, stb. Saját tapasztalatom a következő: Ügyeljetek a vásárláskor arra, hogy a fordulatszámot fokozatmentesen lehessen állítani. Nem közömbös az sem, hogy a fordulatszám-állítás lehetséges legyen a fúrót tartó kézzel. Ez a Dremelnél megy, a Ferminél kétkezes művelet. A gép súlya is fontos: ebben a nyerő a Dremel.
Ha hosszan (értsd: folyamatosan) akartok dolgozni a fúrógéppel pl. csiszoltok), akkor ajánlom a Dremelt vagy a Proxxon-t. A Fermi 10 perc után kezd átforrósodni, ráadásul a melegtől (?) emelkedik a fordulatszám.
Érdemes olyan gépet venni, amihez árulnak kiegészítőket: pl. flexibilis fúrószárat, amivel a nehezen hozzáférhető helyekre tudtok akár kanyarban is benyúlni, vagy fúróállványt (Dremel és Proxxon), vagy lábkapcsolót stb.
A befogható tartozékok választéka óriási, a különböző gyártók termékei egymással cserélhetők. Itt ajánlom a Proxxon cuccait, a Dremel tartozékok horror árakon kaphatók.
Nem mindig érdemes a mini fúrógépet kiegészítőkkel felturbózva megvenni, mivel a dobozban levő polírozókorongok és csiszolókövek garmadája használhatatlannak és így értéktelennek bizonyul a makettező számára. Amiből meg kellene (fúrószárak, fűrészkorongok, kúpos csiszolók, marók, stb.) abból meg kevés van vagy egyáltalán nincs. Érdemes ezeket tehát külön megvenni, van olyan bolt, ahol darabra is mérik. Ilyen bolt pl. a Bp. Bajcsy Zs. út - Ó u. sarkán levő Proxxon szerszámbolt (ami szervíz is), 5 négyzetméteren minden kapható.


180
vendégkönyv bejegyzés

EasyBook


Belépés

TársalgóCsak regisztrált felhasználók írhatnak!
Regisztrálj!

Kapcsolat


www.hajomakett.hu
Hajomakett.hu - Vitorlás, hajó, makett